Webfoto-interaktiv.dk LogoPhoto
og Multimedie systemer, der kan afvikles uden Plugin i Browseren ( JAVA )
LivePicture/MGI (PhotoVista RealVR/LivePicture/MGI/Roxio/ISeeMedia) er et Java miljø med mange navne. Det har nu et par år bag sig, men det er kommet over de værste begyndersygdomme og er meget stabilt, når det er sat rigtigt op, men bedre teknikker findes i dag. Dog skal det bemærkes at firmaet gik konkurs 2006.

Eksempler kan ses her, hvis det ønskes.

Det absolut bedste af Java mulighederne er Profesor Dersch PTviewer der er en Open Source produkt i samarbejde med den Immersive community over hele Verden. Samme concept som LINUX der begyndte i Finland. Dette samarbejde har frembragt det bedste miljø inden for JAVA løsninger.
Eksempel på denne viewer kan f.eks. ses fra Arken Kunstmuseum.

i JAVA,
kan ses uden Plugin i browseren.


Simple 360° panoramaer. (JAVA) Oversigt.
Java 360° panoramaer, herunder 180°x360° Cubic format, men lavet i Java afvikling.


Mere avanceret 360° panoramaer i top kvalitet, Multimedia.
360° panoramaer i QuickTime version 4, 5, 6. Kræver en plugin installeret.

360° panoramaer i andre formater
som LivePicture, HotMedia(IBM) og Ipix. Dette er primært også JAVA løsninger.

eller JavaScript helt uden Plugin eller andet.

HotMedia fra IBM, er et multimedie miljø i sin start. Det så lovende ud, men blev droppet.

Vi kan dog leverer løsninger i dette format, hvis det ønskes.

Ipix fra www.ipix.com, er et meget reklameret system, der understøtter 180°x360° Sphere ,og kan bruges som JAVA, eller under Apples QuickTime VR. i version 5.0. Kvaliteten kan dog ikke sammenlignes med "ægte" QuickTime VR, desuden er firmaet gået konkus i 2006 og bliver næppe udviklet videre.

Vi kan derfor ikke mere leverer løsninger i dette format, men kan måske konverterer filer De måtte have i dette format, til noget brugbart.

Generelt om JAVA systemer. Der er en udmærket løsning hvis De skal nå ud til en meget stor gruppe brugere, hvor den tekniske forståelse og Internet muligheder, er meget spredt. Det er også velegnet, hvis slutbrugeren ikke kan forventes, at have det sidste nye udstyr til rådighed. Samtidig skaber man ikke problemer for brugere med det sidste nye af programmer/udstyr.
Rigtigt Multimedie i top kvalitet, med mix af billeder, lyd, video, eventuelt som streaming, der er Apples QuickTime, der findes både til Mac og til Windows, klart en vinder, både på fleksibilitet og på kvalitet.

Men det kræver at Quicktime er installeret på brugerens maskiner. Det er der dog rigtig mange der allerede har, da Hollywood filmindustri bruger QuickTime til at vise deres Preview af kommende film, og mange andre firmaer bruger systemet på grund af den høje kvalitet, samt at det er gratis for slutbrugeren, at downloade pakken fra nettet. Flere informationer om QuickTime på http://www.apple.com/quicktime/

© 2005

Send en Mail til : Webfoto-interaktiv.dk

Tlf. 87616061 Sidst opdateret:fredag 31. januar 2005